ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: ΑLAS (ΓΚΑΖΙ)

Σούπερ χώρος, σούπερ διάθεση και σούπερ ιδιοκτήτες. Μιλάμε για το ανακαινισμένο Alas, (δείτε και γίνεται μέλη στο facebook group). Το μαγαζί ανοίγει από τη 1 το μεσημέρι με τέλειο καφέ και απίθανο φαγητό (το δοκιμάσαμε). Τέλεια λύση για την έξοδό σας πριν το Γκαζοχώρι με ιδανική αυλή για το καλοκαίρι. Η διεύθυνσεη είναι Κεραμεικού 110, στο Γκάζι και πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσετε. Οι ιδιοκτήτες, μέσα στη δημιουργική τρέλα τους μας ετοιμάζουν πολλές εκπληκτικές θεματικές βραδιές!

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Και επίσημα από σήμερα, η μητρική ιστοσελίδα μας, oikotimes.com είναι επίσημος χορηγός επικοινωνίας των 7ων MAD Video Music Awards by VODAFONE, τα οποία θα διεξαχθούν στην Αθήνα (Tae Kwon Do) στις 14 Ιουνίου.

Ο ΝΙΚΟΣ ΑΛΙΑΓΑΣ ΣΤΟ GREEK IDOL

Την είδηση την έδωσε στην έναρξη του 3ου live του Greek Idol η ίδια η Ρούλα Κορομηλά. Σε λίγες εβδομάδες θα συμπαρουσιάσει το show με τον δημοφιλή Έλληνα παρουσιαστή της Γαλλικής τηλεόρασης, Νίκο Αλιάγα. Έτσι η παραγωγή του ALPHA διατηρεί το κύρος του show καθώς μόνο μεγάλα ονόματα θα εμφανίζονται στο πλευρό της Ρούλας. Η θεαματικότητα θα είναι και απόψε υψηλή καθώς η αγαπητή Έλλη Κοκκίνου θα τραγουδήσει σε λίγη ώρα επί σκηνής.

ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΥ

Με την ολοκλήρωση των εμφανίσεών του στην Γλυφάδα, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου συνεχίζει τις εμφανίσεις του στην Κύπρο. Αν έχετε παρατηρήσει τα κανάλια δεν παίζουν πολύ από Χριστοφόρου (σχεδόν καθόλου, ευτυχώς δηλαδή που πήρε μέρος στην Κυπριακή επιλογή για τη Eurovision και του δώσαν σημασία) αλλά αν πάτε σε ένα από τα live του θα δείτε ότι γίνεται το αδιαχώρητο. Κέφι και ζωντάνια όπως σε κάθε μαγαζί που έχει εμφανιστεί. Απορώ γιατί τέτοια mediaκή αδιαφορία...

EUROVISION PARTY ΜΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗ

Δεν λέει να ξεκολλήσει από την Ελλάδα η Κατερίνα Αυγουστάκη. Mετά την πανωλεθρία που έπαθε η κοπέλα με τη Eurovision φέτος και τα δάκρυα στη συνέντευξη τύπου, ετοιμάζει από όσο μαθαίνουμε, τις βαλίτσες της για την Αθήνα καθώς θέλει να γιορτάσει τη βραδιά της Eurovision και ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με τους διοργανωτές. Αίντε καλώς να μας ξανάρθει.

ΠΡΩΤΗ ΣΤΑ ΝΕΑΝΙΚΑ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ


Λύσαξαν όλοι με την πτώση της Βασίλισσας και το διαζύγιό της. Και τι κατάλαβαν; Σύμφωνα με τα στατιστικά της AGB από Οκτώβρη έως Απρίλη, η Ελένη Μενεγάκη είναι πρώτη στα κοινά 15-44 που αφορούν και τη διαφημιστική αγορά. Η σκορπίνα της πρωϊνής ζώνης αποδείχτηκε τελικά ικανή να κρατήσει την παντοδυναμία της στην πρωινή ζώνη παρά την εμφάνιση του δίδυμου στον ΑΝΤ1.

ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΠΟΨΕ;

Γιατί έχω την εντύπωση ότι απόψε θα αποχωρήσει ο Βασίλης Λογοθέτης από το Greek Idol; Πάντως θα είναι μια ενδιαφέρουσα βαρδιά. Η Κορομηλά ήδη ψάχνει τρόπο να περάσει και ένα μήνυμα ελπίδας μέσα από το show ειδικά μετά τα προχθεσινά επεισόδια αλλά και το θέμα αυτή την εβδομάδα (κινηματογραφικές επιτυχίες) ακούγεται πιασάρικο. Πάντως ποντάρω στον Βασίλη απόψε!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΕ ΠΟΔΙ

Η Πατρίτσια Περιστέρη και ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος επιτέλους αποχώρησαν από το Dancing with the Stars του ΑΝΤ1. Και λέω επιτέλους γιατί αυτό το υφάκι - είμαι γατούλα και πρέπει να με συμπαθήσετε - κατάντησε ενοχλητικό. Χώρια που δεν της έκανε κανένας καθηγητής. Τρείς ξεπέταξε με το που πάτησε το πόδι της. Σιγά μαντάμ, ποιά είσαι; "Δεν είχαμε χημεία", δήλωσε στην πρεμιέρα του show!

ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΒΕΡΤΗ


Τέλειωσαν οι εμφανίσεις του Νίκου Βέρτη στην Αθήνα και ο τραγουδιστής ετοιμάζεται για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Πού θα πάει; Σύμφωνα με πληροφορίες από το http://www.yupi.gr/ ο γνωστός τραγουδιστής ετοιμάζει τις βαλίτσες του για προορισμό της Ευρώπης. Πάντως βρε παιδιά φέτος δεν ακούστηκε και πολύ το όνομά του, το σχήμα του. Για να δούμε τι θα γίνει το χειμώνα. Ρένα και Εύα ετοιμαστείτε, έχει μπουζούκια και λέλουδα (κατά τη γνωστή μας κλασσική συνήθεια - όχι θα ξεχάσω που βουτήξαμε τα γαρύφαλλα από το τραπέζι των κοριτσιών με το bachelor party.

ΤΑ ''ΕΧΩΣΕ'' Η ΑΚΡΙΤΑ ΣΤΗ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ

Τα έχωσε η Έλενα Ακρίτα στην Εύγενία Μανωλίδου, στη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ. Η Ακρίτα λέει πως δεν μπορεί την συγκεκριμένη τηλεπερσόνα και δη τη φωνή της. Μα πόσο συμφωνώ μαζί της. Όπως είπε και η Μενεγάκη σήμερα στην εκπομπή της "ε εντάξει με μία εκπομπή δεν λέγεσαι και παρουσιάστρια". Μόνο που η Μανωλίδου θέλει να λέγεται και πολυτάλαντη, κάτι σαν το πολυμίξερ ένα πράμα.