ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΚΟΥΪΖ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΥ

Αυτή είναι παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής (από τις πολύ πρωινές) αυτός πάλι κορίτσια είναι ένας παίδαρος... αχ! Υπάρχει θέμα με αυτούς του δύο, όμως η τύπισσα δεν το γνωρίζει, τουλάχιστον επίσημα. Της το είπαμε και τίποτα, απάθεια (μάλλον θα είναι ήδη καπαρωμένη). Αλλά μακάρι να τα βρούνε γιατί μωρέ αυτός την λατρεύει έστω και από μακριά. Κρίμα είναι, και ξέρω πως είναι να αγαπάς αυτό που δεν μπορείς να έχεις. Εάν δεν το καταλάβατε ήδη, ε, τι να σας κάνω προσπαθήστε ξανά! Δεν μπορώ να πω άλλα ήδη με πήραν πρέφα!

TO NEO BINTEOKΛΙΠ THΣ ΡΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Σέξυ, προσκλητικά προκλητικό αλλά όχι φθηνό, το νέο videoclip της Ρίας Αντωνίου. Ένα mush up, όπως προστάζει η νέα τάση της μουσικής μόδας το οποίο ήδη έχει φέρει τη Ρία Αντωνίου αντιμέτωπη με μίνι περιοδεία σε Λονδίνο, Ίμπιζα, Μαϊάμι κλπ. Στο μεταξύ ήδη ραδιόφωνα από Ολλανδία και Βέλγιο παίζουν το τραγούδι της ενώ σύντομα θα το ακούσουν και οι Σουηδοί. Eπίσης το αρχικό βίντεο είχε και "επίμαχη" σκηνή (τη Ρία να φιλάει μια κοπέλα) και έτσι τα πρώτα uploads στο YouTube "κόπηκαν" από τους διαχειριστές. Χαμός! Δείτε το εδώ.

ΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΤΑΜΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ;

Πάει να δώσει τηλεοπτική συνέντευξη στο ALTER και τσουπ το περιοδικό ΟΚ από πίσω. Η Τamta απαντάει για το τι θέλει από τη ζωή της... ή μάλλον τι δεν θέλει. Δεν θέλει γάμο, δεν θέλει άλλο παιδί, τώρα για τον Πετράκο δεν πέρνω και όρκο διαβάστε το περιοδικό. Μήπως να κόψει και το τραγούδι μπας και ησυχάσουμε; Εγώ στη θέση της τουλάχιστον (δίνω, που δίνω συνέντευξη) θα έλεγα πιο juicy πράγματα, όπως για παράδειγμα πως πήγε να φάει τα μούτρα της το 2009 προσπαθώντας να δικτυωθεί με το ΡΙΚ για τη Eurovision. Σαν να μου φαίνεται ότι δείλιασε τελευταία στιγμή λόγω Σάκη! Λέτε; Λέτε, λέτε!

ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Η ΡΟΥΛΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ;

Το 3ο live του Greek Idol έχει θέμα τις κινηματογραφικές επιτυχίες. Η 2η αποχώρηση με τη βοήθεια του κοινού θα ολοκληρωθεί αργά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας και φυσικά εμείς θα είμαστε εκεί. Αλλά γιατί βρε παιδί μου έχω την εντύπωση ότι θα είναι άντρας αυτός που θα αποχωρήσει, δεν ξέρω. Ένα ... περίεργο προαίσθημα! Πάντως καλεσμένη θα είναι η Έλλη Κοκκίνου για να πει δυο τρία τραγουδάκια - ξέρετε - playback! Σίγουρο είναι πάντως πως η μετάδοση θα θριαμβέυσει για μια ακόμα φορά στο prime time και μετά ποιος ακούει τη Διαμαντάκου!

ΠΟΣΟ ΡΕΖΙΛΙ ΤΗΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΑΝΤΖΕΛΑ;

Παλιά χρέη, παλιών φίλων, στα αστυνομικά τμήματα Σαββατιάτικα, μετά στο νοσοκομείο, να παρακαλάει να μην μπει μέσα για να τραγουδήσει και να βγάλει το μεροκάματο. Πλήττω και μόνο που το έγραψα. Πρόκειται για το σύντομο μυθιστόρημα της Άντζελας Δημητρίου για αυτό το τριήμερο. Ήμαρτον... και όχι τίποτα άλλο, λυπήθηκε η καρδούλα μου τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, η μοναδική μεσημεριανού το Σαββατοκύριακο γαρ, να βγάζει όλη την πανελλαδική τέρψη μας για κουτσομπολιό με μόνο έναν μη γνωστό - τηλεοπτικά - δικηγόρο ενώ έχασε για λίγα λεπτά και την εισαγωγή - μεταφορά στο νοσοκομείο. (Βάζω μουσική Dynasty)

ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η facebook σελίδα Greek Idol καλεί τους επισκέπτες να ψηφίσουν για τα αγαπημένα τους αστέρια που συμμετέχουν στο Greek Idol. Nικητής μέχρι αυτή τη στιγμή ο Διογένης. Στην κατάταξη μέχρι στιγμής προηγείται ο Διογένη και τον ακολουθεί η Νικόλ ενώ ακόμα καμία ψήφος για το Στέργιο. Παιδιά δεν ξέρω για σας αλλά εμένα αυτός ο Σαλονικιός μου φαίνεται ο μόνος σόι εκεί μέσα. Όλοι οι άλλοι από κάπου χώθηκαν, από κάπου σπρώχνονται, οι Γερμανοί έχουν πάρει ανάποδες, οι κριτές (ε!) δεν έχουν και την καλύτερη των εντυπώσεων (τουλάχιστον ο Κοντόπουλος προσπαθεί να μοιάσει στον Κωστόπουλο). Πάντως Διογένη το 'χεις! Απλά προσπάθησε κι άλλο!

MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2010

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα Mad Video Music Awards by Vodafone που θα διεξαχθούν στις 14 Ιουνίου στο γήπεδο του Tae Kwon Do με παρουσιαστή το Θέμη Γεωργαντά. Στις υποψηφιότες νικητές είναι ο Μύρωνας Στρατής και ο Σάκης Ρουβάς ενώ εμφανώς "αποδεκατισμένες" οι: Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή. Δείτε τις υποψηφιότητες και ψηφίστε εδώ. Και φυσικά θα παινέψουμε το σπίτι μας (με την ευρεία έννοια) καθώς MAD και oikotimes.com θα συνεργαστούν για να μεταδώσουν στους Eurofans τα βραβεία από την πλευρά και την οπτική τους καθώς πολλοί Έλληνες συμμετέχοντες στη Eurovision είναι υποψήφιοι ή θα τραγουδήσουν εκείνη τη βραδιά. Συντονιζόμαστε τώρα!